LIIKUNTAMUODOT

3400m2 sportpark mahdollistaa monenlaisen liikkumisen

ILMOITTAUDU HETI

vietä ikimuistoiset

synttärijuhlat!

Nyt ei ole tilasta eikä tekemisestä puute kun järjestät synttärit HupiSportissa!

varaa juhlat

Ajankohtaista Hupisportissa :

Alkuun      HupiSport        Liikuntapalvelut         Ohjaajat      Yhteystiedot  

LIIKKUVASSA YHTEISTYÖSSÄ

HupiSport Oy • KOKKOLA

JUOKSUKOULU

Haluaisitko oppia juoksemaan niin että se on kivaa ja tuntuu mukavalta? Nyt siihen on mahdollisuus. Lähde kanssani yhteiselle juoksumatkalle.

Juoksukoulu on tarkoitettu juoksusta kiinnostuneille jotka haluavat tukea ja varmuutta juoksemiseen, sekä oppia oikean juoksutekniikan. Ikä tai huono kunto ei ole esteenä osallistumaan.  Tarvitset vain halun oppia juoksemisen salat niin tämä on juuri sinulle tarkoitettu.

 

Etkö innostu ryhmässä harjoittelusta? Eipä hätää meiltä saa myös yksilöllistä ohjausta . Autan sinua saavuttamaan tavoite kilometrisi oli se sitten 100m – 25km tai jopa maratooni.

 

Seuraa facebook sivuja milloin alkaa uusi ryhmä

 

TRAMPOLIINI

HYPPYTUNNIT

HupiSport trampoliinilla, voit harjoitella erilaisia hyppyjä ja temppuja ja laskeutua pehmeään kuutiomereen.

 

Muistathan lukea Trampoliinisäännöt.

 

OHJATUT

JUMPPATUNNIT

Ryhmäliikunta tunteja on tarjolla eri taitoja vaativia ja eri ikäisille.

 

 

SIRKUSKOULU

PERHESIRKUS 2-6-VUOTIAILLE VANHEMPINEEN

Perhesirkus on lapsen/lasten ja vanhemman välistä yhteistä temppuilua sirkuksesta tutuilla menetelmillä, lapsen ikätasoon sopivalla tavalla. Tutuiksi tulevat niin vanteet, pari,-ja lattia-akrobatia, tasapainoilu kuin jongleerauskin eri välineillä!

 

KOULULAISTEN SIRKUSRYHMÄ

7-12-vuotiaille

Sirkustunneilla tutustutaan sirkuksen alkeisiin kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä. Jo pidempään mukana olleille annetaan lisähaasteita taitotason mukaan, jonka mahdollistaa kaksi sirkusohjaajaa. Tavoitteena on antaa onnistumisen kokemuksia hyvässä ryhmähengessä, herätellä mielikuvitusta ja luovuutta sekä kehittää mm. motoriikkaa, tasapainoa, voimaa, notkeutta, keskittymis,-koordinaatio- ja yhteistyökykyä sekä pitkäjänteisyyttä.

 

 

LIIKUNTATUNTI HUPISPORTISSA

 

Hupiksen ohjatut liikuntatunnit toteutetaan ryhmän iän ja opittavien taitojen mukaan. Monipuoliset harjoitteet takaavat hauskan ja oppimisrikkaan tunnin. Tunneilla opitaan motorisia taitoja ja näin ollen kehität: voimaa, ketteryyttä, notkeutta, nopeutta, tasapainoa ja koordinaatiokykyä.

Kaikki tunnit sisältävät alkuverryttely, taito/rataosuus ja loppuverryttely.

 

Hupis tunneille on rajattu osallistuja määrä 10-20hlöä (ohjaajamäärästä riippuen)

 

Tervetuloa mukaan kokeilemaan.

 

 HUPISPORTIN

TYKYPÄIVÄT

 

HupiSport tarjoaa mahdollisuuden järjestää synttärit, tyhypäivät, polttarit eri teemoilla sirkustelu, trampoliini, parkour, ninjarata ym. Vain mielikuvitus on rajana. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä teille mieleenpainuva, liikunnallinen ja iloinen päivä.

 

Tule toteamaan kuka on teidän firman Ninjahahmo.

 

LIIKKUVASSA YHTEISTYÖSSÄ